Heerenveen ziet ook Westerhof vertrekken in alle onrust

11 december 2018, 10:57   Bijgewerkt: 11 december 2018, 12:50

De leegloop bij sc Heerenveen is nog niet ten einde. Ook Hans Westerhof staat voor een vertrek bij de Friese club, waar maandag al de bijna volledige RvC en algemeen directeur Luuc Eisenga hun vertrek bekend maakte. Hij trekt zijn conclusies na de onstane onrust. 

Dat vertelt hij tegenover de Leeuwarder Courant. Hoewel er over de positie van Westerhof pas later duidelijkheid zou komen, heeft de voetbalman voor zichzelf al besloten op te stappen. "Het vertrouwen in de rvc is opgezegd. Dus ook in mij", verklaart hij de keuze. "Ik kan alleen afwachten wat de argumentatie is van het stichtingsbestuur. Ik vind het erg jammer. Dit hebben Jorrit en Gerard (de andere RvC-leden) absoluut niet verdiend."

De situatie bij de club is momenteel niet rooskleurig, weet ook RvC-voorzitter Jorrit Jorritsma. "Als er binnen onze cirkel, binnen directie, stichtingsbestuur en stichtingsbestuur pijlen binnen komen, dan heb je een probleem", zei Jorritsma. "Ik vind het spijtig dat de situatie tussen stichtingsbestuur en rvc is zoals die is. We rollen niet over straat. Er wordt niet met modder gegooid, maar het is heel erg spijtig."

Lees ook:

- Volledige RvC zwaait af bij zeer onrustig sc Heerenveen

- Heerenveen bevestigt vertrek algemeen directeur Eisenga

Chaos Heerenveen compleet: brandbrief van personeel

- Voorzitter RvC blijft mogelijk tóch aan bij sc Heerenveen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen