Berghuis en Vilhena genieten: "Alles kwam samen, geweldig"

28 januari 2019, 00:00

Het was zondag in de Eredivisie uiteraard de dag van Feyenoord, dat in een kolkende Kuip de vloer aanveegde met Ajax: 6-2. Als uitblinkers werden Robin van Persie en Jens Toornstra aangewezen, maar ook Steven Berghuis en Tonny Vilhena schitterden. Beide spelers genoten met volle teugen.

Berghuis nam de 6-2 voor zijn rekening. "Dit is wat je wil. Dit is waar je naartoe wil. Alles kwam samen. Een geweldige wedstrijd, met name eerste helft. Op en neer, strijd, goed voetbal en kwaliteit op het veld. Echt genoten", jubelde hij tegenover RTV Rijnmond. Ploeggenoot Vilhena was ook blij. "We bleven drukken en je zag dat Ajax vaak in de problemen kwam. Ik denk dat we dat goed hebben uitgespeeld. Na die 3-2 hebben we vertrouwen en gaan we er vol op."

Vilhena is niet verbaasd door de monsterzege. "Ik weet dat het team voor elkaar door het vuur gaat. Dat hebben vandaag ook kunnen zien. Vandaag klopte alles gewoon." Berghuis beseft dat Feyenoord zelfs vaker had kunnen scoren dan zes keer. "Misschien wel. Maar vind je zes niet genoeg?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen