Bazoer voor drie duels geschorst, Emanuelson krijgt er twee

4 februari 2019, 16:20   Bijgewerkt: 4 februari 2019, 18:30

Riechedly Bazoer moet de komende drie Eredivisie-wedstrijden vanaf de kant toekijken. De middenvelder van FC Utrecht kreeg zondag na de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (4-3) een rode kaart, omdat hij de vierde man een duw gaf en hoorde daags na het incident dat hij de komende drie wedstrijden geschorst is. Daarnaast moet ploeggenoot Urby Emanuelson twee wedstrijden brommen. Hij ontving tijdens het duel een rode kaart.

Björn Kuipers stuurde Emanuelson van het veld voor een overtreding op Thomas Lam. Hij deed dat wel na een seintje van de videoscheidsrechter. Die actie moet Emanuelson bekopen met twee wedstrijden schorsing. De KNVB schorst hem officieel voor één duel, maar Emanuelson had nog een voorwaardelijke straf openstaan.

Utrecht moet zowel Bazoer als Emanuelson missen in de komende wedstrijden tegen PSV (thuis) en De Graafschap (uit). Emanuelson keert tegen Excelsior (thuis) weer terug, maar moet Bazoer ook dat duel laten schieten.Tevens heeft Utrechts teammanager Marcel Mul één wedstrijd schorsing gekregen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen