Willem II heeft met Gladon gewenste nieuwe spits in huis

7 augustus 2019, 17:56

Trainer Adrie Koster heeft er vanaf vandaag een optie voor de spitspositie bij in Tilburg. Willem II heeft de komst van Paul Gladon woensdag helemaal afgerond. De 27-jarige spits was transfervrij en heeft voor twee jaar getekend bij de Eredivisie-club.

Het afgelopen halfjaar speelde hij bij FC Groningen, dat hem een aanbieding deed voor een langer verblijf. Gladon was echter niet te spreken over de inhoud van de aanbieding, waardoor de partijen niet tot een akkoord kwamen. Hij was bij Groningen goed geweest voor vijf goals in zestien duels. Gladon keek vervolgens enige tijd om zich heen en heeft zich nu verbonden aan Willem II. De spits heeft voor twee jaar getekend.

Gladon, die eerder onder meer voor Heracles Almelo Sint Truiden en Wolverhampton Wanderes speelde, is tevreden. "Ik ben blij dat ik voor langere tijd bij Willem II getekend heb. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende clubs gezeten, maar nu heb ik behoefte aan meer stabiliteit. Die heb ik hier bij Willem II met een tweejarig contract gevonden. Morgen (donderdag, red.) sta ik voor het eerst op het veld en ik heb zin om de strijd voor de spitspositie aan te gaan", reageert hij op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen