Almere City geeft 'missing link' Meijers contract na proefperiode

19 augustus 2019, 17:20

Almere City gaat in zee met Bart Meijers. De 22-jarige verdediger sluit na een succesvolle stage aan bij de selectie van trainer Robert Molenaar. Meijers heeft maandag zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract.

Na zijn vertrek bij NAC Breda zat Meijers zonder club. "Ik ben ontzettend blij dat ik bij een club als Almere City FC kan tekenen", zegt de verdediger via de clubkanalen. "In de afgelopen weken heb ik een uitstekende indruk gekregen van de club. Er zit veel kwaliteit in de spelersgroep en de faciliteiten zijn goed verzorgd. Het plaatje klopt voor mij. Ik ben een centrale verdediger en ik weet dat er veel concurrentie is op die positie. Daar loop ik echter niet voor weg."

Algemeen directeur John Bes is blij dat Meijers zijn toekomst aan Almere City verbindt. "Het is mooi om te zien dat Bart middels een stageperiode in zichzelf investeert. Hij heeft hier in de afgelopen weken een prima indruk gemaakt en was voor ons eigenlijk de missing link. Met zijn komst hebben we immers alle posities dubbel bezet, met spelers die kwalitatief aan elkaar gewaagd zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen