Achahbar tekent na proefperiode eenjarig contract in Dordrecht

10 september 2019 – Anass Achahbar (op archiefbeeld voor NEC) gaat zijn geluk beproeven bij FC Dordrecht. Na een proefperiode aan de Krommedijk heeft de spits voor één seizoen getekend. Dat meldt Dordrecht via de officiële kanalen. De 25-jarige Achahbar zat zonder club, nadat PEC Zwolle afgelopen zomer zijn contract ontbond.

Achahbar tekent na proefperiode eenjarig contract in Dordrecht

Achahbar speelde vorig seizoen op huurbasis voor NEC. In Nijmegen maakte hij zich onmogelijk na een ruzie met toenmalig trainer Jack de Gier. Halverwege januari werd Achahbar verbannen naar de beloften en speelde hij vervolgens geen duel meer.

Zijn eigenlijke broodheer PEC Zwolle zag ook geen heil meer in hem. De Blauwvingers maakten bij zijn terugkeer een einde aan het mislukte huwelijk door zijn contract te ontbinden. Achahbar scoorde in negentien wedstrijden géén enkele keer voor PEC.

Oorspronkelijk komt Achahbar uit de jeugd voor Feyenoord. Voor de Rotterdamse hoofdmacht kwam hij nog wel tot 43 optredens en 9 doelpunten, maar liet Feyenoord hem drie jaar geleden definitief gaan naar PEC.

Eredivisie

gerelateerd