Memphis teleurgesteld om ontslag Sylvinho: "Het doet me pijn"

11 oktober 2019, 16:05

Memphis Depay trekt zich het ontslag van zijn trainer bij Olympique Lyon aan. Sylvinho werd begin deze week op straat gezet. Laurent Blanc wordt gezien als een van de belangrijkste kandidaten om hem op te volgen. "De slechte resultaten waren niet zijn schuld", aldus Memphis.

Lyon staat door slechts twee zeges teleurstellend veertiende in de Ligue 1. De nederlaag in de derby tegen Saint-Etienne was de druppel. "Ik blijf zeggen dat het een teamprestatie is. Het doet me pijn dat hij (Sylvinho, red.) is opgeofferd", laat Memphis na Nederland - Noord-Ierland (3-1) weten aan L'Équipe. "Hij bracht passie en frisheid. Maar het kost tijd om een club als Olympique Lyon te veranderen. Ik weet dat hij in de toekomst geweldige dingen gaat doen."

Memphis werd ook gevraagd naar Blanc. "Toen hij trainer was bij PSG, wilde hij mij hebben. Dus ik denk dat hij mij kent. Ik ken hem niet persoonlijk. Maar ik wil daar nu niet over praten, want we hebben net gewonnen met Nederland. Zondag wacht weer een wedstrijd, daarna focus ik mij weer op Lyon. De club zit in mijn gedachten. Zo'n wedstrijd die ik heb gespeeld met Nederland, wil ik ook met Lyon spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen