Van Stee boos over Dervisoglu-deal: ''Hij is besodemieterd''

6 oktober 2020, 18:42

Henk van Stee is niet te spreken over de gang van zaken rondom de huurtransfer van Halil Dervisoglu naar FC Twente. De technisch directeur van Sparta claimt dat er rond de deal, die vandaag officieel werd, 'een enorm spelletje gespeeld is'. De zaakwaarnemer van de spits zou bewust voor zijn speler hebben achtergehouden dat een verhuur aan Sparta ook een optie was.

"Ik vind dat heel jammer", vertelde Van Stee zondag aan FOX Sports. "Er is een enorm spelletje gespeeld om die jongen heen, met name door zijn zaakwaarnemer. Hij is niet volledig geïnformeerd. Wij hadden al langere tijd contact met Brentford (van wie Dervisoglu gehuurd wordt, red.), maar zijn zaakwaarnemer heeft tegen hem gezegd dat Brentford alleen wilde dat hij naar FC Twente ging. Dat is helemaal niet waar. Die jongen is gewoon besodemieterd", was Van Stee duidelijk.

Lees ook: FC Twente heeft selectie rond met komst Dervisoglu

"Ik kan tegen mijn verlies, maar ik kan er niet tegen als er een spelletje gespeeld wordt. Die jongen zit in zak en as; hij heeft het idee dat hij Sparta-supporters en iedereen bij Sparta in de steek heeft gelaten." Van Stee wilde de schuld niet bij Dervisoglu zelf leggen. "Hij had zelf kunnen weigeren", reageert hij. "Maar hij wil voetballen, dat neem ik die jonge jongen niet kwalijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen