FC Emmen hoopt proefperiode geblesseerde Avdijaj te verlengen

22 oktober 2020 – FC Emmen wil Donis Avdijaj langer aan het werk zien. De 24-jarige aanvaller is sinds kort op proef op de Oude Meerdijk, maar kan vanwege een lichte blessure op dit moment niet trainen. 

FC Emmen hoopt proefperiode geblesseerde Avdijaj te verlengen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Avdijaj streek vorige week neer in Emmen en heeft inmiddels een paar trainingen afgewerkt bij de Eredivisionist. Daar worden mogelijk meer trainingssessies aan vastgeplakt. "We zijn in gesprek met Donis en zijn zaakwaarnemer om de proefperiode te verlengen", bevestigt voorzitter Ronald Lubbers aan RTV Drenthe.

Vorige week gaf Avdijaj in gesprek met bovengenoemd medium aan dat FC Emmen voor zijn gevoel op dit moment de beste keuze is. "De keuze die ik nu maak, moet gewoon de beste zijn. Ik wil terugkeren in het nationale team van Kosovo bijvoorbeeld. En dat kan door een club te kiezen waar ik met mijn kwaliteiten pas, in een competitie die me op het lijf is geschreven."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd