N.E.C. ontkent transfer Van Ottele naar sc Heerenveen

2 januari 2020, 12:01

Volgens N.E.C. is er nog geen akkoord met sc Heerenveen over de transfer van Syb van Ottele. Het talent zou overstappen naar de Eredivisionist, maar daar is volgens de Nijmegenaren nog geen sprake van. N.E.C. zegt dat sc Heerenveen zich nog niet gemeld heeft met een bod voor Van Ottele.

De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, gaf eerder al aan een transfer naar sc Heerenveen wel te zien zitten. Bij N.E.C. loopt zijn contract af, waardoor hij transfervrij zou kunnen overstappen. Toch ontkracht algemeen directeur Wilco van Schaik van N.E.C. de geruchten. "Er is interesse in Syb net als in andere spelers, maar er heeft zich nog geen enkele club bij ons gemeld", zegt hij tegen De Gelderlander. Volgens het dagblad heeft Van Ottele eerder al een aanbieding gehad van N.E.C., maar werd daar door zijn management niet op gereageerd. Dat zorgt voor frustratie bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Trainer Rogier Meijer heeft Van Ottele er maar al te graag bij. Morgen (zondag) hervat N.E.C. de competitie met een uitduel tegen Telstar. "Ik geloof in hem en vind ook dat N.E.C. de beste plek voor hem is om zich verder te ontwikkelen. Hier krijgt hij de kans om fouten te maken. Vergeet niet dat het snel is gegaan met Syb, dat hij vorig seizoen een minder jaar had in de Onder 19. Van Ottele speelde tot nu toe negen duels voor N.E.C. in de Keuken Kampioen Divisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen