'Nieuwe optie voor Kluivert: ook Marseille toont interesse'

3 juni 2021, 17:46   Bijgewerkt: 3 juni 2021, 17:52

Justin Kluivert kan komend seizoen nog alle kanten op. Waar de vraag in eerste instantie leek of het een langer verblijf bij RB Leipzig of een terugkeer naar AS Roma zou worden, dient nu ook een derde optie zich aan. Olympique Marseille zou serieuze interesse hebben in de 22-jarige aanvaller. 

Dat berichtte het Franse L'Équipe. Daarmee zit Marseille mogelijk RB Leipzig dwars, dat hoopte Kluivert dit keer definitief vast te leggen. Afgelopen jaar werd hij al gehuurd van AS Roma, maar kwam hij tot slechts negentien competitiewedstrijden, waarvan elf als invaller. Komend seizoen zou hij, mocht hij opnieuw de stap naar de Bundesliga-topper maken, mogelijk op meer minuten kunnen rekenen. Kluivert zou namelijk beter passen in de speelstijl van nieuwe trainer Jesse Marsch. 

Bij Roma lijkt hoe dan ook het minste perspectief voor Kluivert. José Mourinho neemt daar komende zomer het roer over en zou zelfs bereid zijn Kluivert als ruilmiddel te gebruiken. De Portugese oefenmeester zou erg gecharmeerd zijn van Leipzig-spelmaker Marcel Sabitzer en ziet een mogelijkheid om Kluivert in een dergelijke deal te betrekken. Of het zo ver komt, zal dus onder meer van Marseille afhangen.

Strootman

Waar de ene Nederlander mogelijk de stap naar Marseille kan maken, lijkt een ander juist te kunnen vertrekken. Kevin Strootman keert deze zomer terug na een verhuurperiode bij Genoa, maar een tweede achtereenvolgende seizoen in Italië lonkt. Zowel Genoa als Cagliari hoopt de ervaren middenvelder binnen te halen, schreef het Italiaanse Tuttosport. Met geen van beide ploegen is vooralsnog een akkoord bereikt. Strootman ligt bij Marseille nog vast tot de zomer van 2023. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen