Stekker uit Poldervaart-deal: De Graafschap zoekt verder

7 juni 2021 – De Graafschap gaat op zoek naar een andere trainer dan Adrie Poldervaart (50). De Superboeren wilden de huidige assistent-trainer graag lospeuteren bij FC Groningen, maar de noordelingen vroegen een te hoog bedrag, waardoor de deal definitief geklapt lijkt.

Stekker uit Poldervaart-deal: De Graafschap zoekt verder

Dat schrijft De Gelderlander althans. Poldervaart werd als ideale kandidaat gezien om Mike Snoei op te volgen in Doetinchem en de oefenmeester stond er zelf ook voor open om de overstap te maken. Maar FC Groningen vraagt een te hoge afkoopsom en een verhoogd bod vanuit De Graafschap werd maandagmiddag eveneens afgewezen.

Zowel Poldervaart als De Graafschap geven aan te balen van de houding van FC Groningen, maar desondanks wijkt technisch directeur Mark-Jan Fledderus niet af van zijn standpunt en vraagt de hoofdprijs. 'De Graafschap besloot daarop de onderhandelingen te staken en moet nu schakelen naar een andere trainer', weet de ochtendkrant over de situatie. 

Lees ook: Houding Fledderus zorgt voor frustratie bij Poldervaart

In hoeverre de deal niet alsnog zou kunnen rondkomen, is onduidelijk. Als Poldervaart oorlog maakt binnen FC Groningen of zelf voor een deel in de buidel tast, zou er mogelijk alsnog een doorstart kunnen komen. Vooralsnog heeft het daar geen schijn van en gaan de Doetinchemmers uitkijken naar een andere kandidaat.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd