'Ajax-miskoop Marin mag zich verheugen op mooie transfer'

10 juni 2021 – Geflopte oud-Ajacied Razvan Marin heeft een mooie transferzomer voor de boeg. Na een goed seizoen in het shirt van Cagliari heeft de 25-jarige middenvelder zich in de kijker gespeeld van Olympique Lyon en AC Milan. Volgens berichten uit de Italiaanse media is de belangstelling van beide clubs serieus.

'Ajax-miskoop Marin mag zich verheugen op mooie transfer'

Sky beweert dat Lyon, waar Peter Bosz komend seizoen de scepter zwaait, een bod van vijftien miljoen euro heeft uitgebracht op de Roemeen. Ook zijn er geruchten dat belangenbehartigers van Cagliari woensdag een ontmoeting hebben gehad met een delegatie van AC Milan. Marins zaakwaarnemer werd deze week ook al in Milaan gespot.

Marin verruilde een jaar geleden Ajax voor Cagliari. Dit gebeurde op huurbasis, maar de Italianen hebben een verplichte optie tot koop. Naar verluidt levert Ajax dit circa tien miljoen euro op. Ook aan een toekomstige transfer van Marin zou Ajax verdienen.

Ajax nam Marin twee jaar geleden voor 12,5 miljoen euro over van Standard Luik. Echter kon de Roemeens international de verwachtingen in Amsterdam nooit waarmaken. Bij Cagliari liet hij zien wel degelijk wat in z'n mars te hebben. Marin miste slechts één competitiewedstrijd.

Ajax

gerelateerd