'Clubs trekken aan Ekkelenkamp, maar Ajax wil verlengen'

15 juni 2021 – Jurgen Ekkelenkamp lijkt nog niet uitgespeeld bij Ajax. De Amsterdammers willen althans graag langer door met de 21-jarige middenvelder. Volgens De Telegraaf wil de club zijn verbintenis openbreken en hem een langer en beter contract aanbieden.

'Clubs trekken aan Ekkelenkamp, maar Ajax wil verlengen'

Ekkelenkamp slaagde er tot nog toe niet in zich in de basis te knokken in Ajax en leek de mogelijkheid te hebben zijn heil ergens anders te zoeken. Onder meer FC Twente werd al eerder in verband gebracht met de jonge middenvelder. Ook Vitesse en sc Heerenveen worden nu door De Telegraaf genoemd als kandidaten voor een verhuur, terwijl het Duitse FSV Mainz en 'een niet nader genoemde Belgische topclub' hem zouden willen kopen. 

Als het aan Ajax ligt komt het daar echter niet van. Het contract van Ekkelenkamp loopt af in 2022, maar de club wil hem graag langer vastleggen. Het zou daarbij gaan om een verbeterd contract dat tot de zomer 2024 zal lopen. De krant sloot af met de boodschap dat Ekkelenkamp op korte termijn een keuze zal maken. 

Ajax

gerelateerd