'Ramos verklapt transfer aan teamgenoten bij Real Madrid'

23 juni 2021, 09:45   Bijgewerkt: 3 maart 2022, 10:32

Het heeft er alle schijn van dat Sergio Ramos zijn loopbaan vervolgt bij Paris Saint-Germain. De 35-jarige centrumverdediger zou volgens Cadena COPE enkele ploeggenoten bij Real Madrid hebben verteld dat hij de overstap maakt naar de Franse grootmacht.

Het radiostation meldt dat Ramos vijf dagen na zijn aangekondigde vertrek bij Real Madrid een knoop heeft doorgehakt over zijn toekomst. Onder meer Chelsea, Manchester City, Manchester United en AC Milan waren in de race voor de handtekening van de Spaanse verdediger, maar de keuze is gevallen op PSG. Heel verrassend is dat niet, daar Ramos al langere tijd in verband werd gebracht met de puissant rijke Franse club.

Een aantal media beweerde afgelopen weekend dat PSG niet bereid was te voldoen aan de salariseisen van Ramos, maar de club en speler lijken nu toch met elkaar in zee te gaan. Hoewel de verdediger transfervrij wordt aangetrokken, moeten de Parijzenaars diep in de buidel tasten. Het gerucht doet de ronde dat Ramos een tweejarig contract ter waarde van netto dertig miljoen euro gaat tekenen. Dat betekent dat de speler jaarlijks vijftien miljoen euro zal opstrijken.

Eigenlijk wilde Ramos helemaal niet weg bij Real Madrid, de club waar hij zestien jaar heeft gespeeld. "Ik wilde met twee jaar verlengen, maar de club bood mij één seizoen aan. Ik accepteerde dat aanbod met salarisverlaging, toen kreeg ik te horen dat er geen aanbod meer was en er een vervaldatum gold. Hier wist ik niets van", gaf hij vorige week aan.

Ramos is niet de enige grote naam die op het punt staat de overstap te maken naar het Parc des Princes. PSG is ook dicht bij de komst van Achraf Hakimi, die voor tientallen miljoenen wordt overgenomen van Inter. Daarnaast staat Gianluigi Donnarumma in de nadrukkelijke belangstelling van de Parijzenaars, die hem gratis kunnen oppikken bij AC Milan. Eerder versterkte de club uit de Franse hoofdstad zich al met Georginio Wijnaldum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen