'Feyenoord geeft Turken toestemming voor gesprek met Fer'

21 juli 2021, 20:39

Leroy Fer kan deze zomer een fraaie transfer maken. Twee Turkse clubs hebben interesse in de aanvoerder van Feyenoord. De Rotterdammers kunnen de middenvelder goed gebruiken, maar verlenen voorlopig toestemming om het gesprek met de geïnteresseerde clubs te openen.

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt. Gaziantepspor en Kasimpasa hebben interesse in de ervaren middenvelder, die onder Arne Slot voorlopig fungeert als centrale verdediger. Dat heeft te maken met het transfervrije vertrek van Sven van Beek en Eric Botteghin, terwijl Lutsharel Geertruida voorlopig aan de kant staat met een blessure.

Slot zal daarom hopen dat hij Fer aan boord houdt, al is een nieuwe centrale verdediger onderweg naar de Kuip. De 29-jarige Gernot Trauner maakt waarschijnlijk de overstap van het Oostenrijkse LASK Linz naar Rotterdam, waar hij het hart van de defensie moet gaan vormen met Marcos Senesi. Voor de Argentijn heeft nog geen club zich officieel gemeld.

Ook wat betreft Fer is er nog niets officieel. De rechtspoot draagt in ieder geval donderdagavond de aanvoerdersband bij Feyenoord. De Rotterdammers openen in Kosovo het seizoen in de tweede voorronde van de Conference League tegen FC Drita.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen