Besiktas maakt spectaculaire transfer 'Batsman' in stijl bekend

18 augustus 2021, 16:01

Michy Batshuayi is weer vol goede moed aan een nieuw avontuur begonnen. De 27-jarige spits wordt door Chelsea voor de vijfde keer verhuurd. Dit keer aan Besiktas, dat de transfer geheel in stijl bekend maakte.

'The Batsman Rises', begon de op de Batman-films gebaseerde video waarmee de transfer wereldkundig werd gemaakt. Batsman, zoals de bijnaam van Batshuayi luidt, was daarin geheel in Batman-kostuum te zien. Naast zijn verhuur aan de Turkse club werd Batshuayi het woensdag ook met Chelsea eens over een nieuwe verbintenis. Hij verlengde zijn contract bij de club met één seizoen en ligt daarmee nu tot medio 2023 vast.

'Ik ben zeer verheugd om bij Besiktas aan de slag te gaan', vertelde Batsuayi kort na het nieuws op zijn eigen Twitter-kanaal. 'Voor mij is het een geweldige kans met uitzicht op speeltijd. Ik wil alle fans bedanken voor het krankzinnige, warme welkom in Istanbul. Ik zie jullie binnenkort in het stadion.'

Batshuayi werd in januari 2016 voor 39 miljoen euro door Chelsea overgenomen van Marseille. Toch speelde de spits de helft van zijn wedstrijden sindsdien voor andere clubs. Bij Borussia Dortmund maakte hij begin 2018 veel indruk met zeven goals in tien wedstrijden, maar zijn verblijf bij Valencia het jaar erna werd een minder groot succes. Vorig seizoen werd Batsman verhuurd aan Crystal Palace, waar hij in achttien duels twee keer scoorde en twee assists leverde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen