'Mr. X' dwarsboomt mogelijk transfer Giakoumakis

24 augustus 2021, 10:26

Een transfer van Georgios Giakoumakis naar Werder Bremen is nog geen uitgemaakte zaak. De Duitse club heeft volgens Bild nog een ijzer in het vuur. De onbekende andere spits, 'Mr. X' genoemd, zou volgens het dagblad de plannen van Giakoumakis kunnen dwarsbomen.

Want Giakoumakis heeft zijn zinnen inmiddels gezet op een overgang naar Werder Bremen. De Eredivisie-topscorer van het voorbije seizoen had ook aanbiedingen van Celtic en uit Qatar op zak. Een overgang naar de 2. Bundesliga heeft echter zijn voorkeur, ondanks dat Werder Bremen niet aan zijn salariseisen kan voldoen.

Giakoumakis verlangt namelijk een (netto) jaarsalaris van 700.000 euro. Dat wil Werder Bremen niet betalen. Desondanks lijken de speler en club er wel uit te zullen komen. Het ligt in de lijn der verwachting dat er ook met VVV een akkoord zal worden bereikt over de transfervoorwaarden.

Maar volgens Bild is het goed mogelijk dat niet Giakoumakis, maar 'Mr. X' de nieuwe spits van Werder Bremen wordt. Het is niet duidelijk wie de onbekende speler is. Wel is duidelijk dat de gedegradeerde Duitse club naarstig op zoek is naar een versterking voor de spitspositie. Met vijf punten uit vier wedstrijden is Werder het nieuwe seizoen teleurstellend begonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen