Driessen is zeker: "Onana heeft al bij andere club getekend"

14 oktober 2021 – Er is nog altijd veel te doen over de toekomst van Ajax-doelman André Onana. Dat hij komende zomer vertrekt uit Amsterdam lijkt inmiddels vrij zeker en er gaan zelfs geruchten dat hij al langere tijd rond is met een andere club. Valentijn Driessen kon die verhalen bevestigen.

Driessen is zeker: "Onana heeft al bij andere club getekend"

"Mijn informatie is dat hij inderdaad per 1 juli getekend heeft bij een andere club", begon Driessen in gesprek met Veronica Inside. "Welke club? Dat kreeg ik niet door, maar het zal ongetwijfeld Inter zijn. Die geruchten zijn zo sterk... Ik denk dat het Inter is."

Lees ook: 'Onana al sinds juli mondeling akkoord met Inter'

Driessen was ervan overtuigd dat dat ook de reden is dat de onderhandelingen met Ajax zijn gestaakt. "Onana liet weten dat hij zou willen bijtekenen, maar Overmars wist al dat er elders getekend is." Marc Overmars zelf stelde eerder dat Ajax 'niet het gevoel had dat Onana zo graag wilde'. 

Lees ook: Overmars is duidelijk: onderhandelingen Onana nu echt voorbij

Toch verwacht Driessen dat Onana bij Ajax nog wel zal terugkeren onder de lat. "Ik denk wel dat hij nog gaat keepen. Dat is ook volstrekt normaal, want je betaalt die jongen gewoon. Mazraoui wil ook niet bijtekenen, die blijf je ook gewoon opstellen. Waarom hem dan niet?"

Ajax

gerelateerd