Trots overheerst bij PEC Zwolle: "Onze huid geweldig verkocht"

16 oktober 2021, 23:50

PEC Zwolle leek zaterdagavond lange tijd op weg naar een enorme stunt op bezoek bij PSV. In de slotfase ging het echter alsnog mis voor de hekkensluiter van de Eredivisie en werd er met 3-1 verloren. Toch keken trainer Art Langeler en aanvoerder Bram van Polen met een goed gevoel terug op de wedstrijd.

"Ik sta hier met een dubbel gevoel", sprak Langeler na de wedstrijd bij ESPN. "Enorme teleurstelling omdat we niks hebben gepakt qua punten, maar ook een gevoel van trots en blijdschap omdat we onze huid duur hebben verkocht. We hebben met elkaar geknokt tot het einde en er zat lange tijd meer in dan een nederlaag. Uiteindelijk vind ik ook dat PSV recht had op de doelpunten. Ze waren sterker en hebben veel kansen gehad."

Van Polen was na afloop iets kritischer op PEC. "Ik denk dat we in de eerste helft al een paar keer goed weg kwamen. We hebben het 85 minuten lang goed gedaan. De 1-1 en 2-1 zijn wel momenten waarop wij de wedstrijden verliezen. Dan moeten we ons leven geven voor die ballen. Maar we mogen trots zijn hoe we ons hebben gemanifesteerd hier in Eindhoven. Maar we staan wel weer met lege handen."

PEC staat door de nederlaag nog altijd stijf onderaan in de Eredivise. De Zwollenaren hebben pas een puntje gepakt in negen wedstrijden en zijn de enige ploeg zonder overwinning. Het verschil met de veilige vijftiende plek is al zes punten. Volgende week krijgt PEC een nieuwe kans. Dan neemt het team van Langeler het in eigen huis op tegen Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen