'Feyenoord rond met opvolger Koevermans: handtekening gezet'

23 november 2021 – Dennis te Kloese wordt definitief de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. De Amerikaan wordt de opvolger van Mark Koevermans in Rotterdam en wordt vermoedelijk spoedig weggeplukt bij LA Galaxy. De overgang hing al enige tijd in de lucht, maar volgens het Algemeen Dagblad staan de handtekeningen op papier.

'Feyenoord rond met opvolger Koevermans: handtekening gezet'

Maandagavond werd dat nieuws ook gemeld door sportmarketeer Chris Woerts in het tv-programma Veronica Inside. De handtekeningen zijn reeds gezet en een dezer dagen wordt de aanstelling van de nieuwe directeur officieel bekrachtigd, stelt het AD. Daarmee is de opvolger van Koevermans bekend.

De huidige algemeen directeur van Feyenoord maakte eerder bekend per 1 december zijn taken neerlegt omdat hij door de recente bedreigingen niet langer het gevoel heeft dat hij goed kan functioneren. Te Kloese heeft in de Verenigde Staten een grote staat van dienst en was eveneens actief als directeur van de Mexicaanse voetbalbond, waardoor het een kleine verrassing is dat hij voor Feyenoord kiest. Zo gaat hij naar verluidt minder geld verdienen dan hij momenteel doet in Amerika. 

Lees ook: Te Kloese open voor Feyenoord: "Maar kan hier niet zomaar weg"

De grootste stunt van Te Kloese was dat hij er in zijn eerste jaar in slaagde om Zlatan Ibrahimovic naar de Verenigde Staten te halen. De superspits maakte bijzonder veel indruk in de Major League Soccer. Het is de reden waarom Feyenoord Te Kloese inmiddels binnengehaald heeft. Alleen de presentatie ontbreekt nog bij de 47-jarige bestuurder, die momenteel op huizenjacht zou zijn.

Feyenoord

gerelateerd