'Vd Beek staat voor keuze: interesse Newcastle wordt concreter'

23 november 2021 – De nabije toekomst van Donny van de Beek is nog altijd ongewis. Mogelijk betekent het vertrek van trainer Ole Gunnar Solskjaer nieuwe kansen voor hem bij Manchester United, maar een winters vertrek blijft ook een optie. Zo is ook Newcastle United door Engelse media opnieuw genoemd als serieuze mogelijkheid.

'Vd Beek staat voor keuze: interesse Newcastle wordt concreter'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Met de vele miljoenen die Newcastle United komende winter na de overname plotseling te besteden heeft, belooft er voor de club een zeer interessante transferwindow aan te komen. Enorm veel spelers werden al aan de club gelinkt en ook Van de Beek werd al eerder genoemd. Deze dinsdag kwam daarbij naar buiten dat de middenvelder hoog op het verlanglijstje zou staan. 

Zoals de afgelopen tijd veel spelers aan Newcastle gelinkt zijn, werd Van de Beek zelf met veel clubs in verband gebracht. Veel clubs uit de Europese topcompetities zouden de ontwikkelingen rond de oud-Ajacied met interesse volgen. Everton was afgelopen zomer al concreet (Van de Beek mocht toen niet vertrekken) en ook een huurtransfer naar FC Barcelona was een optie. Daar werd door de nieuwe trainer Xavi echter een stokje voor gestoken.

Lees ook: 'Xavi zet streep door huurtransfer Van de Beek'

Ook bij Manchester United blijven is sinds enkele dagen overigens weer een reële optie voor Van de Beek. Ole Gunnar Solskjaer, de trainer die de middenvelder vaak links liet liggen, werd ontslagen, wat mogelijk nieuwe kansen kan opleveren. Afgelopen weekend viel Van de Beek nog goed in en maakte hij de enige treffer bij de 4-1 nederlaag tegen Watford. Vanavond staat hij zelfs aan de aftrap van de Champions League-kraker tegen Villarreal. 

Lees ook: Doelpunt Van de Beek baat United niet, zege Gerrard
Lees ook: Definitief: United ontslaat Solskjaer, clubicoon tijdelijk opvolger

Premier League

gerelateerd