PSV zet Bazoer-interesse niet door: "Is Schmidt niet van gediend"

8 januari 2022, 11:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Riechedly Bazoer lijkt niet lang meer in het shirt van Vitesse te spelen. De verdediger annex middenvelder heeft sowieso nog maar een contract voor een halfjaar, maar zal waarschijnlijk deze winter al een stap maken. Feyenoord is daarbij de belangrijkste kandidaat, te meer omdat Roger Schmidt een transfer naar PSV zou hebben tegengehouden.

Dat laatste werd althans verteld in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. Daar werd geconcludeerd dat Feyenoord als het wil Bazoer deze winter al kan inlijven, omdat Vitesse moeilijk nee kan zeggen tegen een bod van enkele miljoenen. Dat gold ook voor PSV, dat echter vooral interesse had in een transfervrije komst. "PSV heeft een oriënterend gesprek gehad met de begeleider van Bazoer, met het oog op de zomer", weet verslaggever Jeroen Kapteijns.

Valentijn Driessen vertelde echter waarom PSV niet doorzette. "John de Jong zou Bazoer er het liefst morgen bij willen halen. Hij kost niet veel en is aan het eind van het seizoen zelfs helemaal gratis, dus hij zou wel groen licht willen geven. Schmidt ziet het alleen veel minder zitten. Bazoer heeft een bepaald imago. Dat is hij nu wel van zich aan het afschudden, maar het is wel zo dat als iets hem niet bevalt, hij het ook even laat weten. Daar is Schmidt niet van gediend."

Kapteijns zelf vond het vreemd dat PSV uiteindelijk afziet van de transfer en wel koos voor Joey Veerman. "Bazoer zou nog veel beter gepast hebben. Hij is ook controlerend heel goed. Veerman is voetballend geweldig, maar is ook een flegmatieke jongen, iemand die z'n man wel eens laat lopen. Juist in die verdedigende organisatie was het bij PSV niet zo goed dit seizoen. Het is wel curieus dat Bazoer daarvoor niet in beeld is gekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen