Waarom de ogen zijn gericht op PSV- en Feyenoord-target Bazoer

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 januari 2022 – Alle ogen zijn zaterdagavond gericht op Vitesse-middenvelder Riechedly Bazoer. De smaakmaker van de Arnhemmers heeft een aflopend contract en staat in de belangstelling van PSV én Feyenoord – de tegenstander van vanavond. Maakt uitgerekend hij het verschil in De Kuip? Zet in en win bij Bet365!

Waarom de ogen zijn gericht op PSV- en Feyenoord-target Bazoer

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wie de cijfers van Bazoer kijkt dit seizoen bij Vitesse, zal hem niet direct als bepalend omschrijven. De middenvelder annex verdediger maakte namelijk slechts één doelpunt en gaf twee assists in het elftal van trainer Thomas Letsch. Toch stelt de coach hem vrijwel altijd op. Dit seizoen was er maar één wedstrijd die hij niet mee kón doen, dat was vanwege een schorsing. En die ging prompt verloren tegen Go Ahead Eagles: 1-2. Wint Vitesse met Bazoer? Zet in en win 6,5 (!) keer je inzet terug!

Bazoer is een belangrijke spil in het aanvalsspel van Vitesse en daarin ontwikkelt hij zich ook nog altijd. Hij geeft bijvoorbeeld meer lange passes dan vorig seizoen en krijgt de bal vaker bij de voorste spelers van de Arnhemmers. De interesse van Feyenoord, PSV en de Portugese topclubs is dan ook niet verrassend, zéker omdat hij transfervrij is na dit seizoen. 

Openda ongekend on fire sinds 'Feyenoord'
De vorige keer won Vitesse in eigen huis wel van Feyenoord (2-1) en deed Bazoer negentig minuten mee. Loïs Openda had de vorige keer echter de hoofdrol, maakte in die wedstrijd zijn eerste twee doelpunten van dit Eredivisie-seizoen en sindsdien staat de teller op liefst tien doelpunten in de Eredivisie. Doet hij Feyenoord wederom pijn? Zet in en win tot 9 keer je inzet terug bij Bet365!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd