Atalanta wil niet meewerken aan transfer Gosens naar Newcastle

17 januari 2022 – Atalanta Bergamo is niet van plan mee te werken aan een transfer van Robin Gosens naar Newcastle United. In het geruchtencircuit wordt de naam van de Nederlandse Duitser gelinkt aan de inmiddels steenrijk geworden club.

Atalanta wil niet meewerken aan transfer Gosens naar Newcastle

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Newcastle staat in de Premier League op de negentiende plaats en moet vrezen voor degradatie naar het Championship. De club haalde met Kieran Trippier (Atlético Madrid) en Chris Wood (Burnley) tijdens deze transferwindow al twee versterkingen in huis, maar wil het daar niet bij laten zitten. Zo hopen The Magpies nog altijd op de handtekening van verdediger Sven Botman, die niet lijkt te mogen vertrekken bij Lille.

Dat geldt ook voor Gosens. Atalanta wil hem ten koste van alles behouden. "Ik moet iedere dag in de kranten lezen dat een van onze spelers gelinkt wordt aan Newcastle United", reageert Pierpaolo Marino ietwat geïrriteerd tegenover Sky Italia. "Het begint een beetje op een loterij te lijken. We wachten tot Gosens terugkeert van zijn blessure, zodat hij weer van waarde kan zijn voor de ploeg." Marino laat tevens weten dat Atalanta niet wil meewerken aan een vertrek van Gosens als een club zich meldt.

Lees ook: 'Steenrijk Newcastle wil Botman als eerste miljoenenaankoop'

Gosens speelde tussen 2012 en 2015 in de jeugdopleiding van Vitesse, alvorens hij na een uitleenbeurt bij FC Dordrecht bij Heracles Almelo belandde. Die club verruilde hij in 2017 voor het richting de Italiaanse top opgewerkte Atalanta. Bij de club waar ook Teun Koopmeiners, Hans Hateboer en Marten de Roon onder contract staan, is Gosens uitgegroeid tot een vaste waarde. Gosens is tevens Duits international en maakte deel uit van de EK-selectie afgelopen zomer.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd