Knappe comeback: Real komt rood en goal in verlenging te boven

20 januari 2022, 21:37

Real Madrid heeft na een fraaie comeback de kwartfinale van de Copa del Rey gehaald. De ploeg van coach Carlo Ancelotti had daar wel een verlenging voor nodig tegen het taaie Elche: 1-2.

In de eerste helft van die verlenging leek Real Madrid de wedstrijd volledig uit handen te geven. Marcelo haalde een doorgebroken speler neer en kon met rood inrukken. De vrije trap die volgde was een prooi voor Gonzalo Caicedo. De centrale verdediger schoot de bal in eerste instantie in de Madrileense muur, maar in de herkansing verschalkte hij - via het lichaam van Dani Ceballos - Thibaut Courtois.

Ceballos stelde echter snel orde op zaken, door de assist te leveren waaruit Isco nog geen drie minuten later de gelijkmaker binnenwerkte. De tien van Real Madrid leken op een penaltyserie af te stevenen, maar toen toonde Eden Hazard zijn klasse. Na een diepe bal vanaf de linkerkant van het middenveld, stoomde de Belg alleen af op het Elche-doel. Hazard omspeelde de doelman en schoof beheerst in het lege doel: 1-2.

Door de zege blijft Real Madrid nog altijd in de race voor alle prijzen. In de Champions League wacht De Koninklijke het tweeluik met Paris Saint-Germain, waar het oude bekende Sergio Ramos tegenkomt. In La Liga stevent Real nog altijd af op de Spaanse landstitel. De voorsprong op nummer twee Sevilla bedraagt na 21 duels vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen