Excelsior en ADO strijden voor promotieplek in onderlinge kraker

25 januari 2022, 07:00   Bijgewerkt: 24 januari 2022, 23:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 25 januari.

Wedstrijden

Senegal - Kaapverdië (17.00 uur)

Overtuigend is het nog niet wat Senegal op de Afrika Cup heeft laten zien. De ploeg van Aliou Cissé werd weliswaar groepswinnaar, maar maakte in drie wedstrijden slechts één doelpunt. En dat was ook nog eens diep in blessuretijd vanaf de strafschopstip. Brullen de De Leeuwen van Taranga vanavond tegen het Kaapverdië van Jeffry Fortes, Jamiro Monteiro, Garry Rodrigues en Lisandro Semedo wél?

Marokko - Malawi (20.00 uur)

Voor Marokko begint de Afrika Cup in de kwartfinale waarschijnlijk pas echt. Malawi, dat in een groep met Senegal, Guinea en Zimbabwe als derde eindigde, is immers een tegenstander waarvan gewoon gewonnen moet worden. De Marokkanen zijn echter op hun hoede. Drie jaar geleden ging het immers mis in de achtste finale tegen het nietige Benin.

Excelsior - ADO Den Haag (20.00 uur)

Het is razend spannend in de top van de Keuken Kampioen Divisie. FC Volendam heeft een kleine voorsprong genomen, maar daaronder staat het heel dicht op elkaar. Excelsior wil na die wedstrijden zonder zege weer eens een keer winnen. ADO ging afgelopen vrijdag met liefst 5-0 onderuit tegen Roda JC en aast zodoende op sportieve revanche.

Voetbal op tv

17.00 uur: Senegal - Kaapverdië, ESPN - live verslag van het Afrika Cup-duel

20.00 uur: Marokko - Malawi, ESPN 2 - live verslag van het Afrika Cup-duel

20.00 uur: Excelsior - ADO Den Haag, ESPN - live verslag van het Keuken Kampioen Divisie-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen