'Twee oud-Eredivisiespelers staan voor prachtige transfer'

25 januari 2022, 13:14   Bijgewerkt: 25 januari 2022, 13:34

Het beloven mooie dagen te worden voor Robin Gosens en Sofyan Amrabat. De twee oud-Eredivisiespelers, nu spelend bij respectievelijk Atalanta en Fiorentina, zouden allebei een heel mooie transfer kunnen maken. Voor Gosens lonkt Serie A-koploper Internazionale, terwijl Amrabat nadrukkelijk gelinkt wordt aan Tottenham Hotspur

Te beginnen met Gosens, want de geruchten over een transfer van de voormalig Vitesse-, FC Dordrecht- en Heracles-speler klinken al het langst. Eerder werd hij al gelinkt aan Newcastle United, maar inmiddels lijkt hij hard op weg naar Internazionale. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn Inter en Atalanta inmiddels in vergevorderde onderhandelingen over een overgang van de linkervleugelverdediger.

Gesprekken zijn er inmiddels ook tussen Sofyan Amrabat, zijn club Fiorentina en zijn mogelijke nieuwe club Tottenham Hotspur. Amrabat, in Nederland speler van FC Utrecht en Feyenoord, zou daar topkandidaat zijn om Tanguy Ndombele te vervangen. Die middenvelder wordt mogelijk verhuurd aan Paris Saint-Germain. Pas als dat doorgaat, zal Spurs ook doorpakken om Amrabat binnen te halen. Het zal overigens sowieso even duren voor het tot een akkoord komt: Fiorentina is momenteel druk met de megatransfer van Dusan Vlahovic naar Juventus.

Lees ook: 'Schot in zaak Vlahovic; mogelijk goed nieuws voor Barça'

Zowel Gosens als Amrabat is inmiddels al enkele jaren actief in de Serie A. In 2017 verruilde Gosens Heracles voor Atalanta. Daar is hij een gewaardeerde kracht, al staat hij dit seizoen al lang aan de kant met een hamstringblessure. Amrabat staat sinds vorig jaar onder contract bij Fiorentina, een club die het dit seizoen erg goed doet in de Serie A. Momenteel is hij echter met Marokko op de Afrika Cup. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen