Van Basten plaatst vraagtekens bij transfer Weghorst naar Burnley

31 januari 2022, 22:14

Marco van Basten plaatst zijn vraagtekens bij de overgang van Wout Weghorst van Wolfsburg naar Burnley. Maandag zette de oud-spits van AZ en Heracles Almelo zijn krabbel onder een contract bij de nummer laatst in de Premier League.

Van Basten denkt niet dat Weghorst een al te gelukkige keuze heeft gemaakt met Burnely. "Ik vind hem niet zo goed als speler en ook niet geweldig aan de bal", begint de voormalig topvoetballer in het programma Rondo van Ziggo Sport. Het is wel een jongen die heel veel geeft, maar om nou te zeggen dat hij heel goed kan schieten of koppen... Hij is geen sukkel, maar hij kan toch niet blij zijn met een transfer naar Burnley? Die staan laatste in de Premier League."

Youri Mulder reageert op de opmerkingen van de voormalig bondscoach van het Nederlands Elftal. "De Premier League is zijn droom. Ik vind het wel mooi, Weghorst in de Premier League. Het is ook echt een spits die past bij Burnley: hij speelt op de Engelse manier."

Met de transfer van Weghorst is om en nabij de vijftien miljoen euro gemoeid. De boomlange Oranje-international maakte in 2018 de overstap van AZ naar Wolfsburg, waar hij ruim drie jaar erg succesvol was. Zo speelde hij met de Duitsers in de Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen