Krankzinnig interview bondscoach Marokko, Halsema wil Ajax-gesprek

19 maart 2022, 00:30   Bijgewerkt: 18 maart 2022, 23:23

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 18 maart.

Duits duel gestaakt door geraakte grensrechter: 'Idiot, idiot, idiot'

Nederland is zeker niet het enige land dat kampt met supportersproblemen, maar ook buurland Duitsland blijkt er last van te hebben. In het Bundesliga-duel tussen VfL Bochum en Borussia Mönchengladbach werd de assistent-scheidsrechter geraakt door een beker bier uit het publiek en dus is de wedstrijd gestaakt.

KKD: hele top bezwijkt onder promotiedruk, totale afgang NAC

FC Volendam heeft in de cruciale periode in de Keuken Kampioen Divisie geen wedstrijd gewonnen. Eerder verloor het al van grote concurrenten Excelsior (2-5) en FC Emmen (4-1) en nu speelde het ook nog met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag. Daardoor krijgt FC Emmen, dat zaterdag speelt, de kans om drie punten los te komen. Ook nummers drie en vier FC Eindhoven en Excelsior verspeelden kostbare punten.

Harde kern Ajax misdraagt zich: ruiten ingeslagen, traangas en vuurwerk

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Benfica organiseerden Ajax-supporters een 'entrada'. Dat is een sfeeractie buiten het stadion, maar daarbij heeft de harde kern van de club zich zwaar misdragen. Zo zijn er meerdere incidenten geweest en dus heeft burgemeester van Amsterdam Femke Halsema zich uitgesproken tegen het wangedrag van de supporters.

Nieuwe Marokkaanse rel: bondscoach behandelt speler schandalig

De Marokkaanse bondscoach Vahid Halilhodzic is hard bezig om het zichzelf onmogelijk te maken bij de nationale ploeg. De trainer baarde eerder deze week opzien door de verbannen Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui zonder enig overleg weer op te nemen in de voorselectie, waarna het duo geërgerd weigerde en heeft nu de volgende rel veroorzaakt.

Alle doorlotingen: droomfinale Feyenoord tegen PSV mogelijk

De lotingen in de drie Europese clubtoernooien zijn achter de rug. Dat betekent dat alle kwartfinales in de Champions League, Europa League en Conference League bekend zijn. Daarnaast heeft de UEFA ook direct doorgeloot, waardoor ook de mogelijke halve finales al bekend zijn. Feyenoord en PSV ontlopen elkaar daarin, waardoor een Nederlandse droomfinale nog altijd mogelijk is.

Dit was de verrassende voorselectie van het Nederlands elftal

Louis van Gaal maakt vrijdagmiddag zijn definitieve selectie bekendvoor de oefeninterlands met Denemarken en Duitsland. De bondscoach van het Nederlands elftal heeft Jordy Clasie weer eens bij de voorselectie van Oranje genomen en Ryan Gravenberch (Ajax) is de meest opvallende afwezige. Dit is de voorselectie van het Nederlands elftal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen