Dit is het officiële bod van Bayern München op Gravenberch

21 maart 2022, 10:48   Bijgewerkt: 21 maart 2022, 10:56

De Telegraaf meldde zondagavond dat Ajax een geheim gesprek had met een delegatie uit München. Bayern wil

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch namelijk overnemen van Ajax en heeft zelfs al een officieel bod op tafel gelegd. Transferspecialist Fabrizio Romano doet uit de doeken hoe hoog het openingsbod van de Duitsers precies is.

Volgens de goed ingevoerde journalist heeft Bayern een basisbod neergelegd van vijftien miljoen euro. Daarbij is wel een aantal gegarandeerde bonussen toegevoegd, waardoor Ajax in de komende jaren nog eens tien miljoen extra zou krijgen voor Gravenberch. Ajax heeft het openingsbod niet geaccepteerd en wil meer geld zien.

Lees ook: Ajax en Bayern hadden geheime meeting over Gravenberch

Toch is Ajax wel bereid mee te werken aan een transfer. Het contract van Gravenberch loopt namelijk in de zomer van 2023 af en Ajax wil koste wat het kost voorkomen dat ook hij transfervrij de deur uit loopt, zoals ook Brian Brobbey en Noussair Mazraoui deden/doen. De Telegraaf schreef dat Ajax zelf meer denkt aan een bedrag van 35 miljoen euro.

Hoewel Gravenberch meermaals heeft uitgesproken de intentie te hebben om zijn contract te verlengen, is Ajax wel huiverig. Hij heeft namelijk Mino Raiola als zaakwaarnemer en hij staat erom bekend er altijd het uiterste uit te willen halen. Gravenberch speelt als sinds 2010 in de jeugdopleiding van Ajax en staat op bijna honderd wedstrijden in het eerste van de Amsterdamse club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen