'Juventus wil graag toeslaan en maakt interesse in Kökcü kenbaar'

25 maart 2022, 13:45

Feyenoord moet steeds meer rekening gaan houden met een vertrek van Orkun Kökcü. De middenvelder wordt gevolgd vanuit heel Europa en de interesse van Juventus wordt concreet. Als het aan Mohamed Sissoko ligt, gaat de club uit Turijn zich snel melden in Rotterdam.

De oud-middenvelder van Juventus liet zich onlangs bij TuttoJuve.com uit over zijn voormalig werkgever en ook Kökcü kwam ter sprake. Volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl is Juve zelf ook overtuigd en gaat de club zich in ieder geval melden bij het managment van Kökcü. De international van Turkije heeft in de Kuip nog een contrac tot medio 2025.

"Ik denk dat hij klaar is voor de stap naar een grote club als Juventus. Hij is een sleutelspeler bij Feyenoord en kan op meerdere posities op het middenveld spelen. Hij hoeft niet veel geld te kosten en heeft een laag salaris. Voor mij is hij de ideale aanwinst voor Juventus. We kunnen hem vergelijken met Modric. Hij heeft het potentieel om zijn niveau te bereiken", aldus de overtuigde Sissoko.

Kökcü is onder Arne Slot een vaste waarde geworden in de hoofdmacht van Feyenoord. Dit seizoen speelde hij in totaal al veertig wedstrijden, waarin hij goed was door zeven doelpunten en acht assitst. De geboren Haarlemmer werd afgelopen zomer al in verband gebracht met meedere clubs. Onder meer AS Roma, Sevilla, AC Milan en Leeds United zouden ook interesse hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen