Fraser vertrokken bij Sparta Rotterdam, Steijn gewenste opvolger

25 april 2022, 00:30   Bijgewerkt: 24 april 2022, 23:51

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 24 april.

Fraser legt taak als trainer van Sparta Rotterdam per direct neer

Henk Fraser heeft besloten per direct te stoppen als hoofdtrainer van Sparta Rotterdam. De degradatiekandidaat wilde afscheid nemen van assistent Aleksandar Rankovic en dat was voor Fraser reden om zelf op te stappen. Dat maakte Sparta zondagavond bekend.

Sparta wil Steijn nu al strikken als opvolger van vertrokken Fraser

Sparta Rotterdam hoopt dat Maurice Steijn de taak van hoofdtrainer nu al op zich neemt. De oefenmeester zou Henk Fraser na dit seizoen sowieso opvolgen in Spangen. Door het plotselinge vertrek van Fraser is er nu al een vacature ontstaan bij de club.

Barcelona slaat modderfiguur op drama-avond voor Nederlanders

FC Barcelona is er zondagavond voor de tweede keer dit seizoen niet in geslaagd om te winnen van Rayo Vallecano. Na de 1-0 nederlaag in de eerdere ontmoeting ging ook de thuiswedstrijd met die cijfers verloren. Voor de Nederlanders viel er weinig te genieten in het Camp Nou.

Marseille met goed gevoel naar Rotterdam na late overwinning

Olympique Marseille treeft donderdagavond met vertrouwen aan in de Conference League tegen Feyenoord. De topclub uit Frankrijk moest zondagavond diep gaan op bezoek bij Stade Reims, maar stapte uiteindelijk wel met een 0-1 overwinning van het veld in het Stade Auguste-Delaune.

Milan knokt zich naar peperdure punten bij rentree van Zlatan

AC Milan heeft zondagavond bijzonder goede zaken gedaan in de Serie A. De Milanezen leken tegen duur puntenverlies in de titelstrijd aan te lopen op bezoek bij Lazio. De titelkandidaat sloeg diep in blessuretijd echter alsnog hard toe: 1-2.

Liverpool slaat twee vliegen in één klap in Merseyside-derby

Liverpool heeft zondagavond uitstekende zaken gedaan in de Premier League. Het won in een verhitte Merseyside-derby van Everton en slaat daarmee twee vliegen in één klap. Door de 2-0 zege sluit het namelijk weer aan bij Manchester City in de titelstrijd, maar daarnaast geeft het ook de grote rivaal uit Liverpool een flinke tik in de degradatiestrijd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen