Van den Brom al na één officieel duel ontslagen in Saudi-Arabië

7 mei 2022 – Het avontuur van John van den Brom in Saudi-Arabië heeft niet lang mogen duren. Al een maand na zijn aanstelling bij Al-Taawoun FC maakte de club bekend dat de samenwerking is beëindigd. Ook assistent Denny Landzaat is door de club op straat gezet. 

Van den Brom al na één officieel duel ontslagen in Saudi-Arabië

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Afgelopen weekend speelde Van den Brom pas zijn eerste competitiewedstrijd met de club, nadat de competitie een maand stil had gelegen. Tegen Al-Ettifaq, een concurrent in de strijd tegen degradatie, werd met liefst 0-4 verloren. Dat ene resultaat was kennelijk genoeg voor de club om al het vertrouwen in de onlangs aangestelde trainer te verliezen. 

Het was begin april toen Van den Brom nog vol goede moed aan zijn nieuwe avontuur begon. "Ik heb nu lang genoeg thuisgezeten", zei hij destijds - vier maanden na zijn vertrek bij Genk - nog tegenover Rondo. Van tevoren wist hij dat hem een lastig karwei te wachten stond. In de competitie, die vanaf maart dus een maand stillag, stond Al-Taawoun op plek dertien van de zestien. 

Landzaat
Ook de door Van den Brom meegenomen assistent Denny Landzaat kon na een maand alweer vertrekken. Dat zal in Tilburg voor het nodige leedvermaak hebben gezorgd. In april kwam zijn vertrek als assistent bij Willem II namelijk als een donderslag bij heldere hemel voor de clubleiding, die in de media moest vernemen dat hij zou vertrekken. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd