Zlatan draagt titel op aan Raiola en gaat in beraad over toekomst

23 mei 2022 – AC Milan vierde zondagavond het winnen van de eerste Scudetto sinds 2011. Net als toen was daarbij dit seizoen een rol weggelegd voor Zlatan Ibrahimovic. Mede door zijn blessures was de rol van de spits dit keer een stuk kleiner dan destijds, maar dat weerhield hem er niet van om deze na het kampioenschap toch te benoemen.

Zlatan draagt titel op aan Raiola en gaat in beraad over toekomst

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Het is prachtig. Ik was hier toen Milan de titel elf jaar geleden voor het laatst won en nu opnieuw", glimlachte Ibrahimovic voor de camera van Sky Sport Italia. "Ik ben hier gekomen met een belofte en heb deze waargemaakt. Veel mensen moesten lachen toen ik zei dat we de Scudetto weer zouden pakken, maar we hebben hard gewerkt en hebben laten zien wat het inhoudt om alles te geven om resultaat te behalen."

Lees ook: Razendknap: AC Milan kampioen van Italië, Ibra komt belofte na

Raiola
Ibrahimovic zelf heeft een emotionele tijd achter de rug met het overlijden van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. "Ik draag deze titel op aan Mino. Hij was een van de mensen die me naar Milan wilden brengen en vertelde me dat ik de enige was die deze club kon redden. Wat hij tegen me had gezegd als hij hier nog was geweest? Dat ik nog tien jaar door moest voetballen en nog meer geld moest pakken", lachte de Zweed.

Toekomst
Dat leidde uiteraard tot de vraag hoe de veertigjarige Ibrahimovic zijn eigen toekomst ziet. "Ik moet fit zijn", stelde hij als belangrijkste eis om door te gaan. "Ik voel dat ik nog steeds het verschil kan maken als ik op het veld staat. Er staat geen andere Ibra. Ik zal in de komende dagen een beslissing nemen. Ik heb een zware tijd gehad, zowel fysiek als op persoonlijk vlak. Maar uiteindelijk heb ik alles gedaan wat ik kon om Milan aan deze prijs te helpen."

Reacties

Serie A

gerelateerd