Feyenoord en Dessers bereiken geen akkoord over nieuw contract

31 mei 2022, 13:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord en Cyriel Dessers hebben geen akkoord bereikt over een nieuw contract. Dat meldt RTV Rijnmond dinsdagmiddag. De kans is daardoor erg klein dat de Belgische aanvaller, die één van de grootverdieners had kunnen worden in Rotterdam, volgend seizoen bij Feyenoord speelt.

Volgens het medium heeft Feyenoord geen akooord kunnen bereiken met Dessers zelf. De Rotterdamse club is bereid vier miljoen euro, de afkoopsom die was opgenomen in het contract, te betalen. Echter is de Stadionclub er niet uit gekomen met Dessers zelf en dat lijkt in de komende 24 uur ook niet meer te gaan gebeuren.

Feyenoord heeft tot woensdagavond 1 juni de kans om een akkoord te bereiken met de spits, aangezien de optie tot koop van vier miljoen euro op dat moment verloopt. Binnen de club is volgens RTV Rijnmond de verwachting dat dit niet meer gaat gebeuren, waardoor Dessers de nummer drie van Nederland na één seizoen achter zich gaat laten.

Cyriel Dessers liet rondom de verloren Conference League finale tegen AS Roma al weten dat hij na zijn succesvolle seizoen ook andere opties wilde afwachten voordat hij een keuze over zijn toekomst zou maken. Dat zorgde er al voor dat de kansen op een langer verblijf in Rotterdam wat minder werden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vi zegt dat Feyenoord nog steeds bezig is met dessers . Dus de media roept maar weer eens wat

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord en Cyriel Dessers hebben geen akkoord bereikt over een contract. Feyenoord was bereid om de koopoptie van vier miljoen euro te lichten, maar moesten vervolgens nog wel een persoonlijk akkoord bereiken met Dessers zelf. Totaal was dus 10 miljoen. Transfersom is 4 miljoen, tekengeld is 1 miljoen, commissie zaakwaarnemer ook van een half tot een heel miljoen. Zit je al op 6 miljoen. Dan salaris van 1 miljoen per jaar voor vier jaar. Aan zulke wensen kan de club zich niet permitteren. We wensen Cyriel veel succes in zijn verdere carrière. Onder Arne Slot gaat Danilo goed voetballen.

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het was tot en met 1 juni media !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen