Foto van Dessers zorgt voor verbazing: Denemarken boven Italië?

26 juli 2022, 15:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cyriel Desers blijft de gemoederen bezighouden. De aanvaller leek op weg naar Italië, maar momenteel gaat een foto rond van de aanvaller met de trainer van FC Kopenhagen. De keuzeheer kent hij nog van hun gezamenlijke periode in België, al werkten de twee niet lang samen.

Jess Thorup stond in 2020 voor de groep bij Genk, maar keerde al snel terug naar zijn vaderland. Mogelijk heeft die periode er wel voor gezorgd dat de trainer gecharmeerd is geraakt van Dessers. De aanvaller maakte tijdens de Super Cup tegen Club Brugge een doelpunt, maar het is de vraag of hij in Genk veel minuten kan maken dit seizoen. Dat heeft alles met Paul Onuachu te maken. Hij heeft duidelijk een streepje voor op de Belgische doelpuntenmaker, waardoor een transfer logisch zou zijn.

Dessers maakte vorig seizoen veel indruk in de Conference League met Feyenoord. De aanvaller maakte elf doelpunten in het toernooi en kroonde zich daarmee tot topscorer. In eerste instantie ging hij in gesprek met de Rotterdammers over een langer verblijf, maar club en speler konden het niets eens worden over het salaris.

Cremonese

Mocht hij nu naar Kopenhagen gaan, dan is dat een verrassing. Transferexpert Fabrizio Romano meldde eerder op de dag nog dat de aanvaller op weg was naar de Italiaanse promovendus Cremonese. De gesprekken zouden de goede kant op gaan en hij zou zelfs al in Italië geweest zijn. "De Serie A is wel een topcompetitie en daar droom ik van. Het is allemaal afwachten", vertelde Dessers dit weekend nog aan Het Laatste Nieuws.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen