Slot speelde belangrijke rol bij Timber-transfer: "Dat voelde goed"

29 juli 2022, 18:34   Bijgewerkt: 29 juli 2022, 18:39

Quinten Timber stond bij meerdere clubs op de radar, maar wilde zelf het liefst naar Feyenoord. Die wens is uitgekomen. De middenvelder speelde in het verleden al bij de Rotterdammers in de jeugdopleiding en staat nu voor zijn eerste minuten in de hoofdmacht. Hij heeft zin om onder Arne Slot te voetballen.

"Ik heb met de trainer gesproken, dat voelde goed. Ik ben een speler die graag wil aanvallen en dat kan hier met de speelstijl die de trainer wil zien", vertelt de middenvelder bij zijn presentatie. De druk is hoog voor de voetballer, die met zijn transfer de duurste speler uit de clubgeschiedenis is. Feyenoord betaalde een bedrag rond de acht miljoen euro voor Timber. "Ik wil daar niet te veel aan denken, ik wil gewoon vlammen."

De jeugdinternational is blij dat hij komend seizoen zijn thuiswedstrijden in de Kuip afwerkt. Het stadion zorgt voor een speciaal gevoel bij Timber. "Dat merkte ik afgelopen seizoen toen ik hier met FC Utrecht speelde. Er hangt een bepaalde energie, het is gek en amazing. Ik vind het geweldig dat ik hier nu mag voetballen. Ik kan echt niet wachten om te beginnen. Ik heb er zin in."

Zie ook: "Natuurlijk had hij het mooi gevonden als ik naar Ajax was gekomen"

In huize Timber is nu dagelijks de Klassieker gaande, aangezien zijn tweelingbroer Jurriën bij de rivaal uit Amsterdam speelt. De broers delen zelfs een slaapkamer. De transfer brengt daar geen verandering in, vertelt de nieuwbakken Feyenoorder. "Mijn broertje gunt me het beste. Hij is vooral trots dat ik nu hier speel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen