'FC Zürich laat vraagprijs voor Feyenoord-doelwit Gnonto zakken'

1 augustus 2022, 19:25

Feyenoord hoeft de strijd om Willy Gnonto voorlopig niet op te geven. De aanvaller van FC Zürich staat al langere tijd op het verlanglijstje in Rotterdam-Zuid, maar vooralsnog kwam het niet tot een transfer. Nu lijkt zijn werkgever de vraagprijs behoorlijk te laten zakken.

Volgens het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport wil Zürich voorkomen dat Gnonto over een jaar transfervrij vertrekt bij de club. Daarom hebben de Zwitser hun vraagprijs van twaalf miljoen euro gelaten voor wat het is. Inmiddels lijkt Gnonto voor acht miljoen euro op te pikken in het Letzigrund. Het is de vraag wat voor Feyenoord haalbaar is in deze transfersoap.

Arne Slot gaf afgelopen weekend nogmaals aan dat hij graag nog een extra buitenspeler toe wil voegen aan zijn selectie. Gnonto zou wat dat betreft nog steeds een zeer welkome versterking zijn voor de Rotterdammers. De achttienjarige international van Italië kan op meerdere plekken in de voorhoede uit de voeten. Hij speelde eerder in de jeugdopleiding van Internazionale.

De afgelopen dagen is Feyenoord zeer actief op de transfermarkt. Zo werden Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen, Quinten Timber, Santiago Giménez en Sebastian Szymanski al naar De Kuip gehaald. De Rotterdammers zijn nog druk bezig met een of meerdere nieuwe linksbacks, terwijl ook een eventueel vertrek van middenvelder Fredrik Aursnes nog opgevangen zal moeten worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is niet meer 1e of 2e keus . Ramazani ,en een braziliaan gaan eerder komen dan gnonto

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zou mooi zijn als Feijenoord voet bij stuk houd en hem voor 8 miljoen pakt wellicht dacht Zurich dat hij al verkocht zou zijn maar nu we halverwege de transferperiode zitten beginnen mischien mensen hem te knijpen daar alle grote clubs hebben groottendeels de selecties rond dus die 12 gaat wellicht lastig worden. 😂

Croissant
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ken deze gast niet, hij zal vast goed zijn. Maar voor een club met (nog steeds) financiële problemen hadden ze toch veel beter Dessers kunnen houden denk ik.. hebben ze nog 4 mljn over 😅

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen