'Mourinho wijst Kluivert weer de uitgang; Premier League lonkt'

1 augustus 2022 – Justin Kluivert mag deze zomer definitief gaan vertrekken bij AS Roma. De aanvaller hoeft niet te rekenen op een serieuze kans onder trainer José Mourinho. Een nieuwe bestemming is waarschijnlijk zo gevonden. Er is interesse uit Engeland en Frankrijk.

'Mourinho wijst Kluivert weer de uitgang; Premier League lonkt'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens media in Italië wil Mourinho de komende weken ruimte maken voor nieuwelingen. Hij haalde Paulo Dybala al naar de hoofdstad en ook de entree van Georginio Wijnaldum is aanstaande. Kluivert gaat niet met ze samen spelen. De aanvaller is overbodig en ging al niet mee op trainingskamp. Inmiddels hoeft hij ook niet meer mee te trainen met de hoofdmacht.

Kluivert ligt nog tot medio 2023 vast bij Roma, dat hem in 2018 voor ruim zeventien miljoen euro overnam van Ajax. De hoge verwachtingen heeft hij helaas nooit echt waar kunnen maken in het Stadio Olimpico. Daarom werd hij door de Romeinen al tijdelijk gestald bij het Duitse RB Leipzig en OGC Nice in Frankrijk. Vorig seizoen was Kluivert te bewonderen in de Ligue 1.

Nu is een nieuw avontuur bij Nice een serieuze optie voor de 23-jarige ex-Ajacied. Kluivert heeft echter ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan in de Premier League. Het gepromoveerde Fulham hoopt hem namelijk naar Londen te halen. Roma is naar verwachting zeker bereid om mee te werken aan een vertrek. Het is nu de vraag wat Kluivert zelf graag wil.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd