Feyenoord mag hopen: "We zijn overtuigd dat de deal gaat lukken"

2 augustus 2022, 08:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot mag mogelijk snel de benodigde extra vleugelspeler in zijn selectie verwelkomen. Feyenoord zou namelijk een goede kans maken om de 22-jarige Braziliaan Igor Paixão naar Rotterdam te halen. Zijn zaakwaarnemer acht de kans op een transfer groot.

Feyenoordplatform 1908.nl zocht contact met Everson Silva, zaakwaarnemer van de bij het Braziliaanse Coritiba FC spelende Paixão. "Er is een aanzienlijke kans dat Igor voor Feyenoord gaat tekenen", werd hij geciteerd. "Feyenoord hoeft alleen nog wat details in de onderhandelingen te verbeteren, zoals de betaalwijze. Wij zijn ervan overtuigd dat de deal gaat lukken."

De 22-jarige Paixão werd geboren in het Braziliaanse Macapá en draagt al zijn leven lang het shirt van Coritiba FC. Daar was de rechtsbenige linksbuiten, die ook aan de rechterkant uit de voeten kan, het afgelopen seizoen goed voor vier goals en vier assists in achttien wedstrijden. Bij Feyenoord stond hij al langer op de radar, maar de Rotterdammers lieten zich eerder nog afschrikken door de vraagprijs van Coritiba FC. Deze zou inmiddels lager liggen, al wordt daarbij geen concreet bedrag genoemd. Transfermarkt.nl schat zijn waarde in op 800.000 euro.

Drie versterkingen

Eerder deze week gaf trainer Slot aan nog zeker drie versterkingen aan zijn selectie te willen toevoegen. Het gaat om twee linksbacks en dus één buitenspeler. In de laatste categorie werden ook de namen van Wilfried Gnonto en Largie Ramazani al genoemd. Paixão lijkt op dit moment echter de beste papieren te hebben om de nieuwe linksbuiten van Feyenoord te worden. 

Lees ook: Slot wil nog drie versterkingen en zet streep door komst Boëtius

Reacties

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gnonto pronto past niet in de speelwijze van Arne Slot. Zo ging het voor Arne Slot nooit. Goede ontwikkeling, anders koop je misschien een kat in de zak. Goed doorgeschakeld!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als die brazilianen effe die kortsluiting krijgen en in zichzelf gaan geloven kan je gewoon brute dribbels verwachten . zou mooi zijn als hij die 1 op 1 aandurft elke keer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen