'Presentatie Cillessen uitgesteld; NEC en Valencia nog in gesprek'

4 augustus 2022 – NEC Nijmegen moet nog even wachten tot het doelman Jasper Cillessen definitief kan presenteren. De ervaren sluitpost gaat na jaren terugkeren in De Goffert en komt over van Valencia. De transfer van Cillessen staat ondanks de vertraging niet op losse schroeven.

'Presentatie Cillessen uitgesteld; NEC en Valencia nog in gesprek'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagmiddag. Cillessen is volgens het AD inmiddels wel medisch gekeurd bij zijn nieuwe werkgever en nu is het wachten op een akkoord tussen NEC en Valencia. De doelman staat immers nog tot medio 2023 onder contract in het Estadio Mestalla. Zijn werkgever zet daarom naar verluidt nog in op een transfersom van een miljoen euro.

Als de laatste plooien zijn gladgestreken dan wil NEC de aanwinst nog voor het weekend presenteren. De Nijmegenaren hopen dat Cillessen dit weekend tijdens de eerste speelronde van de Eredivisie al onder de lat kan staan. De ploeg van trainer Rogier Meijer opent het seizoen in eigen huis tegen FC Twente. Op dit moment is Mattijs Branderhorst de eerste doelman.

Cillessen (33) kan in De Goffert een contract voor drie seizoenen tekenen. De 63-voudig international van Oranje hoopt nog op het WK in Qatar en ziet zijn kansen met deze terugkeer groeien. Cillessen komt uit de jeugdopleiding van NEC, dat hem op jonge leeftijd oppikte bij De Treffers. Via Nijmegen kwam hij bij Ajax, FC Barcelona en Valencia terecht.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd