RKC Waalwijk
1 – 1
Sparta

Kassa rinkelt bij Feyenoord: transfersom Senesi valt wat hoger uit

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 augustus 2022 – Marcos Senesi staat op het punt om Feyenoord te verruilen voor AFC Bournemouth. Hoewel de Rotterdammers met de Argentijnse verdediger opnieuw een sterkhouder verliezen, hebben zij een uitstekende deal onderhandeld. De Telegraaf kent in grote lijnen de financiële details van de overeenkomst tussen Feyenoord en Bournemouth.

Kassa rinkelt bij Feyenoord: transfersom Senesi valt wat hoger uit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord ontvangt volgens de krant een vast bedrag van 'meer dan' vijftien miljoen euro voor Senesi. Daar bovenop komen nog enkele 'aardige' bonussen en ontvangt de Rotterdamse club bij een toekomstige doorverkoop een percentage van de transfersom. Het is voor Feyenoord dus te hopen dat Senesi veel indruk maakt in de Premier League en in de komende jaren door een grotere club wordt opgepikt.

Senesi maakte afgelopen zondag vanwege zijn aanstaande transfer geen deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord voor de competitiestart tegen Vitesse (2-5). "Als een speler al met anderhalf been bij zijn nieuwe club zit en ook in het hoofd al met andere dingen bezig is, is het beter hem niet meer op te stellen", zo legde trainer Arne Slot uit.

Fredrik Aursnes, die eveneens dicht bij een transfer is, was er wel bij tegen Vitesse. De Noorse middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Benfica en heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met de club van trainer Roger Schmidt. De Portugezen moeten echter nog geld vrijmaken om Feyenoord een forse transfersom te kunnen betalen. Naar verluidt gaat het om een bedrag van 15 miljoen euro.

Inkomsten Feyenoord
Na de verkoop van Senesi staat bij Feyenoord de teller aan inkomsten rond de 60 miljoen euro. Eerder werden Tyrell Malacia (15 miljoen euro) aan Manchester United en Luis Sinisterra (25 miljoen euro) aan Leeds United verkocht. Ook aan het vertrek van Bryan Linssen naar Japan hield Feyenoord een kleine transfersom over.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd