Cambuur bevestigt sluimerende interesse van Feyenoord

11 augustus 2022, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Cambuur heeft bij monde van technisch manager Foeke Booy tegenover Voetbal International bevestigd dat Feyenoord heeft geïnformeerd naar Alex Bangura. Eerder op de donderdag maakte 1908.nl al melding van de Rotterdamse interesse voor de 23-jarige linkervleugelverdediger.

De interesse van Feyenoord in Bangura is op dit moment nog niet concreet. Dat kan in de komende weken echter nog veranderen. De Rotterdammers haalden deze week Marcos López op bij San Jose Earthquakes als vervanger van de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia. Voor hem wordt mogelijk een concurrent gehaald.

Bangura is bezig aan zijn vijfde seizoen in dienst van Cambuur. De club uit Leeuwarden plukte hem in 2018 weg bij de jeugdopleiding van Feyenoord. Daar maakte hij slechts twee jaar deel van uit. Daarvoor speelde Bangura bij de amateurtak van Feyenoord en De Rotterdamse Leeuw.

Voor de komst van Bangura zal Feyenoord een transfersom moeten neertellen. De linksback beschikt in Leeuwarden over een contract dat tot het einde van het seizoen doorloopt, met een optie voor een extra jaar. Bangura speelde tot nu toe tachtig officiële wedstrijden voor Cambuur en is sinds maart international van Sierra Leone.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen