'Ten Hag ziet aanvaller mogelijk vertrekken naar Franse Ligue 1'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 augustus 2022 – Erik ten Hag is naarstig op zoek naar offensieve versterking, maar moet er in de tussentijd rekening mee houden dat hij een aanvaller ziet vertrekken. Marcus Rashford staat namelijk in de serieuze belangstelling van Paris Saint-Germain.

'Ten Hag ziet aanvaller mogelijk vertrekken naar Franse Ligue 1'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt L'Équipe althans. Volgens het Franse medium zijn er zelfs al gesprekken gaande tussen PSG en het management van Rashford. Trainer Christophe Galtier, die met een 0-5 overwinning op Clermont een geslaagde competitiestart beleefde, gaf eerder al aan dat hij graag nog een extra spits aan zijn selectie wil toevoegen. Arnaud Kalimuendo is op weg naar Rennes, terwijl Mauro Icardi al langer op de nominatie staat om te vertrekken uit Parijs.

Of Rashford een overstap naar de Ligue 1 ziet zitten, is niet bekend. Maar een vertrek uit Manchester zou hem naar alle waarschijnlijkheid wel goed doen. Rashford beleefde een stormachtige ontwikkeling op Old Trafford, maar die is de laatste seizoenen tot stilstand gekomen. De aanvaller worstelt al tijden met zijn vorm. Zijn cijfers spreken boekdelen: vorig seizoen kwam hij in 31 wedstrijden in alle competities tot slechts vijf treffers en twee assists.

Ten Hag lijkt het desondanks wel te zien zitten in de 24-jarige Engelsman. Rashford had afgelopen zondag immers nog een basisplaats in de eerste competitiewedstrijd tegen Brighton (1-2 nederlaag). Maar ook bij het officiële debuut van Ten Hag kon Rashford het verschil niet maken. De aanvaller heeft op Old Trafford nog een contract tot de zomer van 2023, waarbij United de optie heeft om dat met één jaar te verlengen.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd