Bangura bevestigt interesse Feyenoord: "Nog geen concreet bod"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 augustus 2022 – Alex Bangura heeft bevestigd dat Feyenoord in de markt is voor de 23-jarige verdediger. Bangura, die de jeugdopleiding van Feyenoord doorliep als aanvaller, gaf echter aan dat er nog geen sprake is van een officieel bod van de Rotterdamse topclub.

Bangura bevestigt interesse Feyenoord: "Nog geen concreet bod"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat bevestigde de linksback na afloop van de 0-0 remise van SC Cambuur tegen FC Utrecht tegenover ESPN. "Het is mooi als een club als Feyenoord informeert. Een goed teken. Ik heb het inderdaad meegekregen. Maar het is nog niet officieel, ze hebben nog geen concreet bod uitgebracht", aldus Bangura, afgelopen seizoen de revelatie bij Cambuur.

Bangura is niet de enige linksback die Feyenoord op het oog heeft. Ook aan de komst van David Hancko wordt gewerkt. Hij kan echter eveneens in het hart van de defensie uit de voeten, waardoor de kansen op speeltijd voor Bangura groot zullen zijn. De Rotterdammers hebben na de verkoop van Tyrell Malacia namelijk geen linksback in de selectie.

Het is niet duidelijk wat voor bedrag Cambuur verlangt voor de linksachter. De tweevoudig international van Sierra Leone was afgelopen seizoen goed voor drie goals in 27 Eredivisie-duels.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd