'Doorbraak in Hancko-deal: Feyenoord heeft speler bijna binnen'

17 augustus 2022 – Feyenoord mag zich tóch opmaken voor de komst van verdediger Dávid Hancko. Eerder werd nog bericht dat de onderhandelingen met diens huidige club Sparta Praag erg stroef verliepen, maar woensdag kon er een doorbraak worden gemeld. De gesprekken zouden zich nu in een afrondende fase bevinden.

'Doorbraak in Hancko-deal: Feyenoord heeft speler bijna binnen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Woensdagmiddag werd dat nieuws al gebracht door de Franse transferjournalist Santi Aouna. Hij schreef dat de clubs steeds dichter bij elkaar komen in de onderhandelingen over de Slowaakse verdediger. Daarin zou de fase zijn aangebroken waarin bonussen en betalingsvoorwaarden worden besproken, wat zou betekenen dat de transfersom inmiddels vaststaat. Het nieuws werd later bevestigd door 1908.nl.

Hancko is al sinds het begin van de transferwindow in beeld bij Feyenoord, maar is na het vertrek van Marcos Senesi hoger op het prioriteitenlijstje komen te staan. De negentienvoudig international zou namelijk als directe vervanger dienen. Daarbij kan hij ook uit de voeten als linksback, een positie waar de Rotterdammers ook niet breed bezet zijn.

Afgelopen week leverden de onderhandelingen over de transfersom nog problemen op. Zo schreef Aouna toen dat Feyenoord 7,5 miljoen euro bood, terwijl Sparta Praag haar aanvoerder voor niet minder dan tien miljoen euro weg wilde doen. Deze problemen zijn nu kennelijk dus verholpen.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd