Kökcü blikt terug op penalty-discussie: "Niet slim aangepakt"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 september 2022 – Orkun Kökcü heeft zondagavond gereageerd op de commotie na de wedstrijd tussen Lazio en Feyenoord. In dat duel in de Europa League na Santiago Giménez een strafschop, terwijl Kökcü de eerste nemer is bij de Rotterdammers. In de discussie na afloop handelde de aanvoeder naar eigen zeggen niet goed.

Kökcü blikt terug op penalty-discussie: "Niet slim aangepakt"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kökcü staat bovenaan het lijstje van strafschoppennemers van Feyenoord. Toch werd de bal op bezoek bij Lazio opgeëist door Giménez, die overigens wel gewoon het net wist te vinden. Na de wedstrijd uitte Kökcü zijn onvrede. "Die dingen heb ik misschien ook niet goed aangepakt, maar het is opgelost. Het was meer emotie, al maakte het veel los met reacties van buitenaf", aldus Kökcü na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (3-0 winst) in gesprek met ESPN.

Lees ook: Arne Slot laat licht schijnen op opmerkelijk 'penalty-incident'

De 21-jarige aanvoerder van Feyenoord was tegen Sparta goed voor een vroege treffer en speelde een prima wedstrijd. "Misschien moet ik die bal vaker gaan plaatsen, dat is handiger denk ik. Ik wil voetballend meer bijdragen aan het team. Ik ben dit seizoen moeilijk begonnen door blessures en ziekte. Nu kom ik gelukkig steeds beter in mijn ritme", vertelde de middenvelder, die tegen Sparta pas zijn eetste doelpunt van het seizoen maakte.

Kraker tegen PSV
Aanstaande zondag (14.30 uur) staat voor Feyenoord in Eindhoven de topper tegen nummer vier PSV op de planning. Eerst worden de pijlen echter gericht op Sturm Graz, dat donderdagavond (18.45 uur) in de groepsfase van de Europa League op bezoek komt in De Kuip. "Dat zijn tweede belangrijke wedstrijden vlak voor de interlandperiode. We moeten daarin laten zien wat we kunnen", besloot de captain van Feyenoord.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd