Vandaag Inside gaat voor speciale show naar Ziggo Dome

22 september 2022, 10:37

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp hebben woensdagavond onthuld dat zij met Vandaag Inside naar de Ziggo Dome gaan. De show vindt op zondag 11 december plaats.

Voorafgaand aan de uitzending van deze woensdag maakte Genee bekend dat er iets speciaals zou worden aangekondigd. "Nederland zal ervan opkijken", vulde Derksen hem aan. Tijdens de uitzending maakte het trio vervolgens bekend dat de studio in Hilversum over een een kleine drie maanden wordt ingeruild voor de concertzaal in Amsterdam.

'Het publiek kan leuke anekdotes, messcherpe analyses, verschillende gastoptredens, interactie met het publiek en vooral heel veel humor verwachten. Precies wat we al seizoenen lang van Johan, Wilfred en René gewend zijn. Twintig jaar en verschillende relletjes later is het dan ook tijd voor de Ziggo Dome', aldus het programma. Tijdens de editie in de Ziggo Dome zal een gast aan tafel schuiven. Het is nog niet bekend wie dat is.

De verdere invulling van het evenement wordt ook op een later moment bekendgemaakt. De prijzen van de tickets voor de show variëren tussen de 35 en 70 euro.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen