Marokko
0 – 0
Spanje

Voor deze gelimiteerde transfersom is Haaland in 2024 op te pikken

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 oktober 2022 – Erling Haaland mag vanaf 2024 voor een gelimiteerde transfersom op zoek naar een nieuwe werkgever. De 22-jarige Noor speelt sinds deze zomer voor Manchester City, waar hij veel indruk maakt. Geïnteresseerde clubs moeten twee jaar wachten om kans te maken op de krabbel van de superspits.

Voor deze gelimiteerde transfersom is Haaland in 2024 op te pikken

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens het Engelse The Athletic treedt vanaf 2024 een clausule in werking. In de zomer van dat jaar is de aanvaller voor een gelimiteerd bedrag van 200 miljoen euro op te pikken bij de regerend landskampioen. Belangrijk is daarbij wel dat alleen clubs uit het buitenland zich vanaf dat moment voor die som kunnen versterken met de aanvaller.

Onder meer Paris Saint-Germain en Real Madrid hengelden afgelopen zomer al naar de diensten van de spits, die voor het bescheiden bedrag van zestig miljoen euro was op te pikken bij Borussia Dortmund. Daar maakte de Noor, die daarvoor bij RB Salzburg speelde, furore. Het was Manchester City dat Haaland overtuigde met het beste verhaal.

Sindsdien schiet hij vanuit alle hoeken en standen raak. In dertien competitiewedstrijden was Haaland tot dusverre al twintig keer trefzeker. Bovendien bereidde hij drie goals voor. In de Champions League staat zijn teller dit seizoen op vijf doelpunten.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd